Uw aannemer voor dakwerken en gevelbekleding in regio Deurne, Merksem,..

 
 
 
 
 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Uw partner voor alle dakwerken en dakisolatie in regio Deurne, Merksem, Wilrijk, Berchem, Edegem,..

 

Algemene dakwerken in de regio Groot-Antwerpen

Een ervaren aannemer voor uw dakwerken, zinkwerken en gevelbekleding? Profidak zorgt voor een kwalitatief dak boven uw hoofd.

 

Dakwerken van hoog niveau

Uw oude dak vernieuwen? Een pannendak of roofing dak leggen? Zit u met een lek in uw dak of dakgoot? We hebben al heel wat klanten blij gemaakt met onze professionele zink- en dakwerken of gevelbekleding in de regio’s Antwerpen, Deurne, Edegem, Wilrijk, Wommelgem, Merksem en Berchem. Onze dakwerken zijn van hoog niveau, zowel op uw pannendak als roofing dak staat kwaliteit en nauwkeurig bovenaan.

 

Plaatser Velux ramen

Een duistere kamer opklaren? Velux ramen brengen (dag)licht in de duisternis! Profidak is uw expert in het plaatsen van Velux ramen, voor een duurzaam dakraam waar u heel lange tijd plezier van hebt.

 

Skylux koepels

Een lichtkoepel plaatsen in uw dak? Profidak doet het als de beste. Wij werken met de kwalitatieve Skylux koepels. Die plaatsen we bijzonder nauwkeurig en waterproof.

 

Erkend Resitrix plaatser

Profidak is erkend installateur van hoogwaardige Resitrix dakdichtingen voor platte daken. Een stevige en bijzonder kwalitatieve dakbedekking die tegen heel wat stootjes kan en alle weersinvloeden glansrijk doorstaat. Brandveilig, milieuvriendelijk en extreem duurzaam. We plaatsen uw Resitrix plat dak als een echte professional. Kwaliteit gegarandeerd!

 

Powerroof

Powerroof is dé isolatie voor hellende daken! Een uniek isolatiesysteem dat als een continu en winddicht isolatieschild werkt. Stevig, levenslang en vormvast. Profidak plaatst uw Powerroof isolatie met de grootste zorg, voor een groots resultaat.

 

Een offerte, meer informatie?

Nieuwsgierig naar de torenhoge servicegraad van Profidak? Vraag dan vandaag nog uw gratis offerte! Contacteer ons!

 

Dakwerken, zinkwerken, dakisolatie en Velux Powerroof bij Profidak in Merksem, Antwerpen